Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista.

Saat parhaan hinnan Expedian hintatakuunansiosta.


Halvimmat lennot kohteeseen St. Martin

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – St. Martin

Lennot St Martiniin

Saint Martin on Karibianmerellä noin 300 kimometriä Puerto Ricosta itään sijaitseva saari. Koko saari on vain 87 neliökilometrin kokoinen, ja se kuuluu suurin piirtein puoliksi Ranskan tasavallalle ja Alankomaiden kuningaskunnalle. Saari on varsinainen paratiisi rantaelämästä, shoppailusta ja yöelämästä kiinnostuneille matkailijoille. Trooppinen ilmasto takaa tasaisen lämpimän sään ympäri vuoden, sillä lämpötilat laskevat harvoin alle 20 asteen missään vaiheessa vuotta.

Löydät lentoja St Martiniin helposti, ja pääset perille Suomesta käsin tekemällä välilaskun esimerkiksi Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. St Martinin Princess Julianan kansainvälinen lentoasema on yksi maailman erikoisimmista, sillä lyhyen kiitoradan takia laskevat ja nousevat lentokoneet viistävät aivan hiekkarannalla loikoilevien ihmisten päältä. Löydät St Martinin upean hotellivalikoiman joukosta varmasti tarpeisiisi sopivan, josta voit ihailla ympärillä säihkyvää turkoosinsinistä merta.