Lennot - Venäjä alkaen 52 €

Parhaat kaupungit kohteessa Venäjä

Halvimmat lennot kohteeseen Venäjä

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 52 € yhdensuuntaisille lennoille ja 86 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

S7 Airlines
Utair Aviation
Aeroflot-Russian Airlines
S7 Airlines
Finnair
Pobeda Airlines
S7 Airlines
Pobeda Airlines
Air Baltic
Air Baltic
SAS
KLM
Air France
S7 Airlines
Utair Aviation
Aeroflot-Russian Airlines
Finnair
Air Baltic
Lufthansa
KLM

Matkaopas: matkat kohteeseen Venäjä

Lennot Venäjälle

Suomesta on hyvät lentoyhteydet itänaapuriimme Venäjälle. Suoria lentoja Venäjälle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta Moskovaan, Pietariin ja Jekaterinburgiin. Lisäksi välilaskullisia lentoja on saatavilla Suomesta useisiin Venäjän kaupunkeihin. Expedian kautta löydät helposti eri lentovaihtoehtoja ja varaat lentolippuja Venäjälle. Samalla voit kätevästi myös varata hotellit Venäjältä.

Kahteen maanosaan ulottuva Venäjä on pinta-alaltaan maailman suurin valtio, joka kattaa yli kahdeksasosan maapallon maa-alueista. Venäjä on mielenkiintoinen vastakohtien maa: toisaalta siellä on miljoonakaupunkeja ja toisaalta myös paljon kaunista ja koskematonta luontoa. Suosituimmat matkakohteet Venäjällä ovat Euroopan puolella sijaitsevat pääkaupunki Moskova ja Pietari. Sekä Moskova että Pietari tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille matkaajille. Erityisesti Pietari on tunnettu tsaarinaikaisista mahtavista palatseista ja kirkoista. Euroopan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuvasta Moskovasta löytyy esimerkiksi maailmankuulu Bolshoibaletti. Moskovan ja Pietarin lisäksi Venäjällä riittää valtavasti nähtävää erilaisista kaupungeista Siperian jylhiin maisemiin. Expedian kautta löydät autovuokraamot Venäjältä, jos haluat ajaa itse matkasi aikana.

Lentäminen Suomesta Venäjälle

Suomesta lennetään suoria lentoja Venäjälle Moskovan, Pietarin ja Jekaterinburgin lentoasemille. Myös monille muille lentoasemille eri puolille Venäjää sekä Baltian lounaisosassa sijaitsevalle Kaliningradin alueelle on mahdollista lentää Suomesta vähintään yhden välilaskun sisältävillä lennoilla. Lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat suuresti matkan määränpään ja välilaskujen määrän mukaan. Expedian avulla löydät kuitenkin itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Venäjälle. Lentolippujen hinnassa voit säästää varaamalla pakettimatkan Venäjälle Expedian kautta.

Suomen kansalainen tarvitsee Venäjälle matkustaessaan passin ja viisumin. Viisumia kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen matkan alkua Venäjän viisumikeskusten kautta. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Venäjän valuutta on rupla.

Lennot Venäjälle Moskovan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita suoria lentoja Moskovaan päivittäin. Suorat lennot lennetään Venäjän toiseksi suurimmalle lentoasemalle Šeremetjevolle, ja lento kestää noin tunnin ja 35 minuuttia. Sen lisäksi Helsingistä lennetään Moskovaan päivittäin useita yhden välilaskun lentoja. joista osa lennetään Domodedovon lentoasemalle.

Šeremetjevon lentoasema sijaitsee 28 kilometrin päässä Moskovan keskustasta. Matkan voi kulkea helposti joko linja-autolla tai junalla. Junamatka Belorusski-rautatieasemalle kestää noin 30–40 minuuttia, ja junia kulkee 20–30 minuutin välein. Domodedovon lentoasema sijaitsee 42 kilometrin päässä Moskovan keskustasta, ja matkan voi kulkea junalla tai linja-autolla. Matka lentoasemalta Paveletskin asemalle kestää junalla noin 40–70 minuuttia. Lentoasemalta kulkee useita linja-autoja tunnissa Domodedovskajan metroasemalle, josta on helppo jatkaa metrolla eri puolille Moskovaa.

Lennot Venäjälle Pietarin lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään muutamia suoria ja useita välilaskullisia lentoja päivittäin Pietarin lentoasemalle. Suora lento kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Lentoasema sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Pietarin keskustasta. Lentoasemalta on hyvät yhteydet lähimmälle metroasemalle, josta on helppo matkustaa eri puolille Pietaria. Linja-autoja metroasemalle lähtee noin 20 minuutin välein, ja matka kestää 20–35 minuuttia. Minibusseja metroasemalle kulkee viiden minuutin välein, ja matka kestää 15–20 minuuttia. Matkan suoraan keskustaan voi kulkea myös taksilla tai itse ajaen, jolloin matka aika on noin 30–60 minuuttia.

Lennot Venäjälle Jekaterinburgin lentoasemalle

Länsi-Siperiassa sijaitsevalle Jekaterinburgin lentoasemalle lennetään Suomesta useita yhden välilaskun lentoja päivässä. Myös suoria lentoja Jekaterinburgiin lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta useita viikossa. Suora lento kestää noin kolme tuntia. Noin 15 kilometrin matkan lentoasemalta Jekaterinburgin keskustaan kulkee helpoiten taksilla tai itse vuokra-autolla ajaen. Sen lisäksi välillä liikennöi kahdesti päivässä juna. Juna pysähtyy useita kertoja lentoaseman ja Jekaterinburgin keskustan välillä, ja matka kestää noin 40 minuuttia.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Venäjä?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Venäjä.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Venäjä?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Venäjä maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Venäjä!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Venäjä koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Venäjä tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Venäjä muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista