Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (EWR) – Helsinki-Vantaa (HEL) lennot

Halvat lennot Newark –> Helsinki

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 481 € yhdensuuntaisille lennoille ja 478 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Icelandair
Lufthansa
United
Tietoa reitistä Newark – Helsinki
Lähtölentokenttä
Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Liikennöivät lentoyhtiöt
Air Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Icelandair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Turkish Airlines, United
Menopaluumatkan hinta
477 €
Välimatka
6583 km

Lennot Newark (EWR) ‒ Helsinki (HEL)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Newark (EWR) kohteeseen Helsinki (HEL), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Newark kohteeseen Helsinki. Hakemalla ja varaamalla Newark ‒ Helsinki -lennot kauttamme voit olla varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Newark kohteeseen Helsinki, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Newark (EWR) kohteeseen Helsinki (HEL)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti edullisen hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Newark (EWR) kohteeseen Helsinki (HEL). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Newark ‒ Helsinki -glennot, yhdistä varaukseesi hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Newark (EWR) ‒ Helsinki (HEL) -lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän ja luottaa siihen, että saat aina edullisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välillä?
Voit pakata laukkusi, sillä meno-paluuliput kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (EWR) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä maksavat alkaen 478 €. Tämä hinta perustuu viimeisten 7 päivän aikana saatavilla olleisiin lentohintoihin. Hinnat voivat muuttua nopeasti, joten varaa nyt voidaksesi hyödyntää tämän tarjouksen.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välillä?
Suurimman osan lennoista voi helposti peruuttaa verkossa, mutta lentoyhtiöstä riippuen voit joutua maksamaan tästä lisämaksun. Jos sinun on pakko peruuttaa lomasi, seuraa asiakaspalvelumme sivuilla olevia helppoja ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden EWR ja HEL välillä?
Matka-aika kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välillä on keskimäärin 10 tuntia ja 44 minuuttia. Koska lentomatka ei ole lyhyt, lennolle kannattaa pakata mukaan pari kirjaa.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (EWR) ja Helsinki-Vantaa (HEL) välillä on?
Kohteiden EWR ja HEL välinen etäisyys on 6 600 km, joten varaudu viettämään jonkin aikaa ilmassa. Muista pakata mukaasi kaikki tarpeellinen, kuten korvatulpat ja hammasharja. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan vesipullo ja pientä naposteltavaa.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välillä?
Haluatko matkustaa mieluiten välilaskutta kohteesta Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema kohteeseen Helsinki-Vantaa? Sinun on valitettavasti varattava lento, johon sisältyy yksi tai kaksi välilaskua, koska mikään yhtiö ei tarjoa välilaskuttomia lentoja tällä reitillä.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Matkan varaaminen kohteiden Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaa välille viime hetkellä voi tarjota sievoisia säästöjä. Mutta toisaalta voi myös olla, että liput maksavat paljonkin enemmän. Jos haluat varmistaa saavasi lennot sopivaan hintaan, varaa hyvissä ajoin ennen matkapäivääsi. Expedia tarjoaa itse asiassa hyviä tarjouksia jopa 12 kuukautta etukäteen. Jos suosikkilentoyhtiösi ei ole vielä julkistanut lippuhintojaan, kannattaa tarkistaa hinnat säännöllisesti, koska Expedian sivuilla olevia alennuksia päivitetään jatkuvasti.
Voinko lentää kentältä Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) nyt heti?
Tällä hetkellä kentällä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) voimassa olevat matkustusohjeet ja karanteenivaatimukset löytyvät COVID-19-matkaneuvoista. Katsasta ne ennen kuin varaat lentosi, jotta et kohtaa ongelmia kesken kaiken matkallasi.