Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue vuokra-autot

Autonvuokraus Hongkongissa

Hongkong on Kiinaan kuuluva erityishallintoalue, joka käsittää Hongkongin saaren, osan Kowloonin niemimaasta ja ns. New Territories -alueen. Tällä entisellä brittiläisellä kruununsiirtomaalla asuu 1 075 km2:n alalla noin 6 708 000 asukasta (2001). Vaikka asutus on tiheää, myös kaunista luontoa on runsaasti jäljellä. Kaupungissa vierailijat voivat ihastella moderneja pilvenpiirtäjiä, joiden ansiosta kaupungin profiili on pystysuora, sekä nauttia lukuisista viheralueista. Nähtävää ja koettavaa riittää kaikkina vuodenaikoina. Kaunista posliinia, ruusupuuhuonekaluja, mattoja ja kiinalaisia esineitä on tarjolla Hollywood Roadilla, jadekoruja ja -esineitä voi ostaa Kowloon Jadetorin markkinakojuista, torituotteita löytyy Stanleyn torilta, herkullisia merenantimia voi nauttia Aberdeenin uivissa ravintoloissa ja upeita näkymiä voi ihailla Victoria Peak -vuoren näköalapaikalta. Alueeseen kuuluvalla Lantaun saarella voi tutustua Po Linin luostariin ja trappistiluostariin. Voit ihastella kaikkia nähtävyyksiä helposti vuokraamalla auton Hongkongista Expedian palvelun kautta. Autoillen pääset helposti tutustumaan erityishallintoalueen moniin kaupunkeihin, joita ovat Victoria, Kowloon ja New Kowloon, sekä kauniiseen luontoon.

Autonvuokraus Hongkongissa on mahdollista hoitaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa kotoa käsin. Expedian sivuilla matkailijat voivat etsiä itselleen sopivinta vuokra-autoa ja verrata samalla hintoja. Hakupalvelussa on mahdollista valita auton vuokra-aika täysin omien matkasuunnitelmien mukaan. Auton vuokrauksen lisäksi sivustolta voi varata lennot Hongkongiin sekä hotellit, joten koko matkan järjestäminen onnistuu samasta paikasta edulliseen hintaan. Antoisan loman neonvalojen ja modernin arkkitehtuurin Hongkongissa voi nyt siis toteuttaa täysin vaivattomasti.

Vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Vaikka julkinen liikenne onkin toimiva ja verkosto kattava, auton vuokraaminen kannattaa varsinkin, jos olet aikeissa matkustaa myös Hongkong-saaren ulkopuolelle. Mikäli vuokra-auton tarvitsee vasta myöhemmin loman aikana, senkin järjestäminen onnistuu helposti. Autonvuokrausvertailun valikoimista löytyy lukuisia eri autotyyppejä sekä vuokraamoita, joten jokainen löytää hakupalvelun avulla varmasti mieleisen ajoneuvon. Auton voi vuokrata jo Hongkongin kansainväliseltä lentoasemalta tai lukuisista Hongkongin keskustan autovuokraamoista. Hongkongissa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten se voi aiheuttaa tottumattomalle aluksi hieman hankaluuksia. Hongkongin erityishallintoalueella riittää paljon nähtävää. Päivän voi aloittaa kävelyllä Central-kaupunginosassa, joka sijaitsee vastapäätä maailman suurimpiin kuuluvaa Victoria-satamaa. Kolmen valtakadun rajaama alue on kaupungin hermokeskus, jossa sijaitsee mm. saaren korkein rakennus – 416 metrin korkuinen Two International Finance Centre. Pienen Hong Kong Park -puistossa pidetyn levähdystauon jälkeen voit nousta köysiradalla Victoria Peak -vuorelle ja jatkaa kävelyretkeä subtrooppisen vehreyden keskellä. Keskustassa sijaitsee myös Hong Kong Convention & Exhibition Centre, joka on kaarevine kattoineen yksi Hongkongin maamerkeistä.

Suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Ten Thousand Buddhas Monastery -munkkiluostari ja Hong Kong Heritage Museum. Niihin voi siirtyä vaikkapa vuokraamalla auton. Munkkiluostarissa on puiden keskellä tuhansia ilmeikkäitä buddhapatsaita. Hong Kong Heritage Museum -museossa esitellään siirtokunnan ja Etelä-Kiinan kulttuuriperintöä. Hongkong tunnetaan myös ostosparatiisina. Alueella on Centralin ja Kowloonin liikkeiden lisäksi useita ostoskeskittymiä, kuten Tung Choi -katu, Temple Streetin yömarkkinat ja Stanleyn tori. Lapsiperheille riittää puuhattavaa Ocean Park- ja Disneyland-teemapuistoissa. Autonvuokraus Hongkongissa hoituu helposti myös kaupungilla kiertelyn lomassa. Vuokra-autot voi nimittäin noutaa monesta eri paikasta esimerkiksi eri hotellien tai nähtävyyksien lähistöltä. Hakupalvelussa voi nähdä lisäksi autovuokraamojen tarkat etäisyydet valitusta noutopaikasta. Ostokset kulkevat kätevästi auton kyydissä takaisin hotellille.

Lomalla tulee yleensä kierreltyä paljon jalkaisin, joten ohjelmaa täynnä olevan päivän päätteeksi on rentouttavaa istahtaa vuokra-auton kyytiin ja ajaa mukavasti hotellille. Hongkongin vuokra-autojen koot vaihtelevat pienistä ajoneuvoista aina normaalikokoisiin henkilöautoihin ja farmareihin. Isoille matkaseuruille löytyy myös tilavia pakettiautoja, joihin matkatavaratkin mahtuvat hyvin kyytiin. Valikoimissa on lisäksi vähän polttoainetta kuluttavia malleja, joiden kanssa autoilu on sekä taloudellista että ympäristöystävällistä. Autonvuokraus on ylipäätään varteenotettava vaihtoehto alueella liikkumiseen varsinkin jos valittu hotelli sattuu sijaitsemaan hieman kauempana keskustasta.

Turvallinen ja luotettava autonvuokraus

Expedian kautta autonvuokraus Hongkongissa onnistuu luotettavasti. Kaikkiin hakutuloksissa näytettäviin vuokrahintoihin sisältyy vakuutus. Hongkongin vuokra-autot vastaavat ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia, joten siltä osin autoilu on täysin turvallista. Lapsiperheet voivat saada autoihin lisävarusteeksi vauvan- ja lastenistuimen, minkä ansiosta koko perhe voi nauttia yhdessä mukavasta lomasta. Navigointijärjestelmästä on myös hyötyä suurkaupungissa ajaessa tai matkustettaessa Hongkongin ulkopuolelle ja muihin kaupunkeihin. Monipuolisten hakuominaisuuksien ansiosta autonvuokrausvertailussa on mahdollista etsiä tarkasti sopivaa automallia. Hakupalvelussa olevat hinnat ovat edullisia, ja parhaat tarjoukset erottuvat selkeästi joukosta. Auton vuokraaminen Hongkongissa ei voisikaan onnistua tämän helpommin ja mukavammin.

Hongkongiin suuntautuva matka on nyt helppo järjestää ja toteuttaa Expedian avulla. Hongkong on maailman suurimpia satamakaupunkeja ja Aasian johtavia teollisuuskeskuksia, joten se on varmasti tuttu kohde myös monelle liikematkailijalle. Vuokra-autojen ohella Expedian sivuston kautta voi varata tasokkaat hotellit sekä tarvittaessa myös lentoliput. Palvelu on aina luotettavaa ja turvallista. Koko matkan järjestely onnistuu vaivattomasti, ja samalla parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.

Autonvuokraus kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Tutustu kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!