Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lappi

Katso kaikki kohteen Lappi vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Lappi

Autonvuokraus Rovaniemellä

Moni Lappiin matkustava vierailee Rovaniemellä. Sen kautta on helppo jatkaa autolla eteenpäin eri puolille Pohjois-Suomea. Jos suunnittelet matkaa seudulle, vuokraa auto Rovaniemeltä ja toteuta sieltä käsin retket haluamiisi kohteisiin. Pitkät taipaleet taittuvat mukavasti autoillen tunturimaisemissa. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät helposti useiden Rovaniemen autovuokraamojen tarjonnan ja näet kaikki hinnat samalla kertaa jokaisen vuokra-auton ominaisuuksien lisäksi.

Autonvuokraus Rovaniemellä on vaivaton ratkaisu niin työmatkoille kuin vapaa-ajallekin. Vuokra-auto tekee matkasta täysin omien toivomusten mukaisen, ja rajoittamattoman kilometrimäärän ansiosta on mahdollista matkustaa myös kaukana sijaitseviin paikkoihin, joihin ei välttämättä ole muuta kulkuyhteyttä. Rovaniemeltä on mahdollista vuokrata auto eri noutopaikoista, esimerkiksi hotellien ja nähtävyyksien lähistöltä tai vilkkaasti liikennöidyltä Rovaniemen lentoasemalta. Hakuperusteisiin sopivien vuokra-autojen vertailussa näkyy autovuokraamojen tarkka etäisyys halutusta sijainnista, mikä helpottaa osaltaan valinnan tekoa.

Vuokra-autolla tunturiin tai joulupukkia tapaamaan

Rovaniemi on vireä yliopistokaupunki, joka sijaitsee napapiirillä. Se tunnetaan laajalti joulupukin kotikaupunkina, mikä näkyy paikkakunnan katukuvassa. Alle kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitsee nimittäin SantaPark-teemapuisto, jossa pääsee tutustumaan joulupukin ja tonttujen elämään. Tänne ”joulupukin kotiluolaan” on helppo tulla vuokra-autolla, ja auton voi pysäköidä huoletta aivan puiston lähelle vierailun ajaksi. Lisäksi Rovaniemellä toimivat mm. Joulupukin Pääposti sekä Joulupukin pajakylä, joissa pääsee myös jouluisiin tunnelmiin. Lasten kanssa on helppo matkustaa Rovaniemelle tapaamaan joulupukkia kauempaakin. Expedian hakupalvelusta voi valita vuokra-autojen lisävarusteeksi lasten- tai vauvanistuimen, minkä ansiosta perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan matkalle.

Rovaniemi ja Lappi tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden. Kesällä siellä pääsee kokemaan pohjoisen yöttömän yön tai ihailemaan Rovaniemen kautta virtaavaa Kemijokea, joka on Suomen pisin joki. Myös vaellukset tuntureissa kuuluvat alueen suosittuihin ajanvietteisiin. Hiihtoa ja laskettelua harrastavat voivat helposti kuljettaa mukana omat urheiluvälineet, kun he lähtevät talviloman viettoon. Expedian kautta varattaviin vuokra-autoihin saa nimittäin lisävarusteeksi suksitelineen ja tarvittaessa jopa lumiketjut. Muutaman kilometrin etäisyydellä Rovaniemen ydinkeskustasta sijaitsee Ounasvaaran hiihtokeskus ja noin parin tunnin ajomatkan päässä on Luosto, missä järjestetään myös monenlaista ohjelmaa perinteisten hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi. Jopa Lapin harvaan asutuilla seuduilla on helppo autoilla paikasta toiseen, kun autonvuokrausvertailun kautta vuokra-autoon saa halutessaan myös navigointijärjestelmän.

Helppoa ja yksilöllistä autonvuokrausta

Expedian hakupalvelun avulla vuokra-auton voi etsiä juuri haluamalleen ajankohdalle jo hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Rovaniemeltä löytyy vuokra-autoja monenlaisiin tarpeisiin. Mallit vaihtelevat taloudellisista ajoneuvoista ylellisesti varusteltuihin luksusmalleihin. Myös suurille seurueille on helppo järjestää yhteinen kuljetus, koska Rovaniemen autovuokraamojen valikoimissa on täysikokoisia farmari- ja pakettiautoja, joihin mahtuu enemmän matkustajia kuin tavallisiin henkilöautoihin. Niissä on myös runsaasti tilaa matkatavaroita varten.

Autonvuokraus on helppoa ja turvallista Expedian kautta. Hakutuloksista näkyy kerralla kaikki omia vaatimuksia vastaavat autot, jotka ovat vuokrattavissa kulloisenakin ajankohtana. Autonvuokrausvertailu ilmoittaa myös selkeästi alhaisimman hinnan, joten kilpailukykyisimmät tarjoukset on helppo hyödyntää hakupalvelun kautta. Kaikki Rovaniemen vuokra-autot ovat ominaisuuksiltaan viimeisimpien turvamääräysten mukaisia. Niihin kuuluu perusmukavuudet, mutta tarjolla on myös esimerkiksi automaattivaihteistolla varustettuja ajoneuvoja. Lisäksi kaikissa vuokra-autoissa on ilmastointi ja talvella lumisilla teillä ajoon tarvittavat varusteet.

Rovaniemelle on mukava matkustaa, kun sinne saapuu ensin lentämällä ja vuokraa auton sieltä jatkoyhteyksiä varten. Expedian sivuilta kaikki matkaa varten tarvittavat palvelut löytyvät kätevästi samasta osoitteesta. Sieltä voi varata vuokra-auton lisäksi myös lennot ja hotellit. Kun kaikki matkajärjestelyt hoidetaan vaivattomasti kotoa käsin, lomalle on mukava lähteä.

Autonvuokraus kohteessa Lappi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lappi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lappi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 92 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lappi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lappi keskimäärin 97 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lappi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lappi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lappi

Tutustu kohteeseen Lappi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!