Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutustu kohteeseen Lappi

Tutustu kohteeseen Lappi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Expedian autonvuokraus kohteessa Lappi

Autonvuokraus Rovaniemellä

Moni Lappiin matkustava vierailee Rovaniemellä. Sen kautta on helppo jatkaa autolla eteenpäin eri puolille Pohjois-Suomea. Jos suunnittelet matkaa seudulle, vuokraa auto Rovaniemeltä ja toteuta sieltä käsin retket haluamiisi kohteisiin. Pitkät taipaleet taittuvat mukavasti autoillen tunturimaisemissa. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät helposti useiden Rovaniemen autovuokraamojen tarjonnan ja näet kaikki hinnat samalla kertaa jokaisen vuokra-auton ominaisuuksien lisäksi.

Autonvuokraus Rovaniemellä on vaivaton ratkaisu niin työmatkoille kuin vapaa-ajallekin. Vuokra-auto tekee matkasta täysin omien toivomusten mukaisen, ja rajoittamattoman kilometrimäärän ansiosta on mahdollista matkustaa myös kaukana sijaitseviin paikkoihin, joihin ei välttämättä ole muuta kulkuyhteyttä. Rovaniemeltä on mahdollista vuokrata auto eri noutopaikoista, esimerkiksi hotellien ja nähtävyyksien lähistöltä tai vilkkaasti liikennöidyltä Rovaniemen lentoasemalta. Hakuperusteisiin sopivien vuokra-autojen vertailussa näkyy autovuokraamojen tarkka etäisyys halutusta sijainnista, mikä helpottaa osaltaan valinnan tekoa.

Vuokra-autolla tunturiin tai joulupukkia tapaamaan

Rovaniemi on vireä yliopistokaupunki, joka sijaitsee napapiirillä. Se tunnetaan laajalti joulupukin kotikaupunkina, mikä näkyy paikkakunnan katukuvassa. Alle kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitsee nimittäin SantaPark-teemapuisto, jossa pääsee tutustumaan joulupukin ja tonttujen elämään. Tänne ”joulupukin kotiluolaan” on helppo tulla vuokra-autolla, ja auton voi pysäköidä huoletta aivan puiston lähelle vierailun ajaksi. Lisäksi Rovaniemellä toimivat mm. Joulupukin Pääposti sekä Joulupukin pajakylä, joissa pääsee myös jouluisiin tunnelmiin. Lasten kanssa on helppo matkustaa Rovaniemelle tapaamaan joulupukkia kauempaakin. Expedian hakupalvelusta voi valita vuokra-autojen lisävarusteeksi lasten- tai vauvanistuimen, minkä ansiosta perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan matkalle.

Rovaniemi ja Lappi tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden. Kesällä siellä pääsee kokemaan pohjoisen yöttömän yön tai ihailemaan Rovaniemen kautta virtaavaa Kemijokea, joka on Suomen pisin joki. Myös vaellukset tuntureissa kuuluvat alueen suosittuihin ajanvietteisiin. Hiihtoa ja laskettelua harrastavat voivat helposti kuljettaa mukana omat urheiluvälineet, kun he lähtevät talviloman viettoon. Expedian kautta varattaviin vuokra-autoihin saa nimittäin lisävarusteeksi suksitelineen ja tarvittaessa jopa lumiketjut. Muutaman kilometrin etäisyydellä Rovaniemen ydinkeskustasta sijaitsee Ounasvaaran hiihtokeskus ja noin parin tunnin ajomatkan päässä on Luosto, missä järjestetään myös monenlaista ohjelmaa perinteisten hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi. Jopa Lapin harvaan asutuilla seuduilla on helppo autoilla paikasta toiseen, kun autonvuokrausvertailun kautta vuokra-autoon saa halutessaan myös navigointijärjestelmän.

Helppoa ja yksilöllistä autonvuokrausta

Expedian hakupalvelun avulla vuokra-auton voi etsiä juuri haluamalleen ajankohdalle jo hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Rovaniemeltä löytyy vuokra-autoja monenlaisiin tarpeisiin. Mallit vaihtelevat taloudellisista ajoneuvoista ylellisesti varusteltuihin luksusmalleihin. Myös suurille seurueille on helppo järjestää yhteinen kuljetus, koska Rovaniemen autovuokraamojen valikoimissa on täysikokoisia farmari- ja pakettiautoja, joihin mahtuu enemmän matkustajia kuin tavallisiin henkilöautoihin. Niissä on myös runsaasti tilaa matkatavaroita varten.

Autonvuokraus on helppoa ja turvallista Expedian kautta. Hakutuloksista näkyy kerralla kaikki omia vaatimuksia vastaavat autot, jotka ovat vuokrattavissa kulloisenakin ajankohtana. Autonvuokrausvertailu ilmoittaa myös selkeästi alhaisimman hinnan, joten kilpailukykyisimmät tarjoukset on helppo hyödyntää hakupalvelun kautta. Kaikki Rovaniemen vuokra-autot ovat ominaisuuksiltaan viimeisimpien turvamääräysten mukaisia. Niihin kuuluu perusmukavuudet, mutta tarjolla on myös esimerkiksi automaattivaihteistolla varustettuja ajoneuvoja. Lisäksi kaikissa vuokra-autoissa on ilmastointi ja talvella lumisilla teillä ajoon tarvittavat varusteet.

Rovaniemelle on mukava matkustaa, kun sinne saapuu ensin lentämällä ja vuokraa auton sieltä jatkoyhteyksiä varten. Expedian sivuilta kaikki matkaa varten tarvittavat palvelut löytyvät kätevästi samasta osoitteesta. Sieltä voi varata vuokra-auton lisäksi myös lennot ja hotellit. Kun kaikki matkajärjestelyt hoidetaan vaivattomasti kotoa käsin, lomalle on mukava lähteä.