Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Matkusta Expedian kanssa

Vuokra-autot

Hae vuokra-autoja
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot
Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Täytä alla olevan korostetun kentän {0} tiedot. Päivämäärämuodon on oltava {0}. Päivien tulee olla välillä {0}–{1}. Sisäänkirjautumispäiväsi tulee olla {0} tai sen jälkeen. Päivän tulee olla ennen {0}. Päivän tulee olla {0} tai sen jälkeen. Päivien tulee olla vähintään {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Valitse kohde, joka ei ole sama kuin lähtöpaikka. Voimme varata matkan vain 1–{0} matkustajalle. Muuta hakusi matkustajamäärää. Anna lasten iät alla. Jokaista sylissä matkustavaa vauvaa kohden tulee olla yli 12-vuotias seuralainen. Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias voidaksesi matkustaa yksin. Muuten sinun tulee matkustaa vähintään 16-vuotiaan seurassa Alle {0}-vuotiaat lapset eivät voi matkustaa yksin, vaan heidän mukanaan tulee olla yli {1}-vuotias henkilö. Lapsi ei voi matkustaa yksin. Osittaisten sisään- ja uloskirjautumispäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Osittaisten nouto- ja palautuspäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Palautusajan tulee olla vähintään 2 tuntia noutoajan jälkeen. Varmista, että noutoaika on {0} tuntia tämänhetkisen ajan jälkeen. Anna paikka, josta olet lentämässä matkalla {0}. Anna paikka, johon olet lentämässä matkalla {0}. Anna matkan {0} päivä tässä muodossa: {1}. Anna paikka, josta olet lentämässä. Anna paikka, johon olet lentämässä. Anna lähtöpäiväsi tässä muodossa: {0}. Anna paluupäiväsi tässä muodossa: {0}. Lähtöpäivän tulee olla edellisen lähtöpäivän jälkeen. Korjaa lähtöpäivä(t). Valitse lähtöasema annetuista vaihtoehdoista. Valitse kohdeasema annetuista vaihtoehdoista. Junan alennuskorttien määrä ei voi ylittää matkustajien määrää Anna junan alennuskortin tyyppi. Paluupäivän ja -ajan on oltava lähtöpäivän ja -ajan jälkeen. Anna nuorten iät alla. Anna eläkeläisten iät alla. Alla kuljettajan ikä alla. Kuljettajan tulee olla 18–99-vuotias. Joitain BahnCards-korttejasi ei voi käyttää yhdessä. Ota huomioon, että kaikissa huoneissa tulee olla yhtä monta aikuista. Jos tarvitset apua varauksesi tekemisessä, soita meille numeroon 1-866-253-7204. Voimme varata vain yhden huoneen, jos varauksessa on mukana lapsia. Jos tarvitset apua varauksesi tekemisessä, soita meille numeroon 1-866-253-7204. Valitse lähtöasema Valitse kohdeasema Valitse oikea lähtöpäivä. Valitse oikea paluupäivä. Anna lapsimatkustajien iät Anna nuorten matkustajien iät Anna eläkeläismatkustajien iät. Valitse eri kohdeasema kuin lähtöasema Anna 1–{0} matkustajan tiedot Tämä reitti ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lähtölennon on oltava vähintään 2 tuntia saapumislennon jälkeen.
 • Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta
 • Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokrauskohteet kaikkialla maailmassa

 • Autonvuokraus Helsinki
 • Autonvuokraus Lappeenranta
 • Autonvuokraus Tampere
 • Autonvuokraus Turku
 • Autonvuokraus Oulu
 • Autonvuokraus Jyväskylä
 • Autonvuokraus Lahti
 • Autonvuokraus Rovaniemi
 • Autonvuokraus Malaga
 • Autonvuokraus Espoo
 • Autonvuokraus Kuopio
 • Autonvuokraus Joensuu
 • Autonvuokraus Vantaa
 • Autonvuokraus Tallinna
 • Autonvuokraus Kööpenhamina
 • Autonvuokraus Miami
 • Autonvuokraus Rooma
 • Autonvuokraus Munchen
 • Autonvuokraus Barcelona
 • Autonvuokraus Fuengirola
 • Suosittuja autovuokraamoja

  Autonvuokraus Expedian kautta

  Autonvuokraus Expedian kautta on erittäin helppoa ja vaivatonta sekä lisäksi edullista! Tarvitsit sitten pienen vuokra-auton Espanjassa tai ison perheauton Floridassa, pystymme täyttämään tarpeesi laajan yhteistyöverkostomme avulla. Autonvuokraus kauttamme takaa sinulle aina edulliset hinnat, missä ikinä matkustitkaan. Etkö ole varma millaisen vuokra-auton tarvitset? Löydät vaihtoehtoja autonvuokraukseen, jotka on suunniteltu budjettisi, ryhmässäsi matkustavien ihmisten lukumäärän tai haluamasi autonvuokrausyrityksen mukaan. Matkustuskohteesta sekä mieltymyksistä ja tarpeista riippuvat erikoisvarusteet, kuten navigaattorit, lastenistuimet, suksitelineet tai lumiketjut, voi yleensä varata tehdessäsi varauksen vuokra-autostasi.

  Etsitkö kenties jotain hieman erityisempää vuokra-autoa, esimerkiksi avoautoa? Vai matkustatko koko perheen voimalla ja tarvitset tila-auton? Jos taas haluat matkustaa tyylillä, Expedialla on laaja valikoima luksusautotarjouksia, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet.

  Etkö ole varma millaisen auton tarvitset? Löydät vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu budjettisi, ryhmässäsi matkustavien ihmisten lukumäärän tai haluamasi autonvuokrausyrityksen mukaan. Erikoisvarusteet, kuten navigaattorin, lastenistuimen, suksitelineet tai lumiketjut, voi yleensä varata autovarauksen yhteydessä. Vai etsitkö jotain erilaista, esimerkiksi avoautoa? Vai matkustatko koko perheen voimalla ja tarvitset tila-auton? Jos taas haluat matkustaa tyylillä, Expedialla on laaja valikoima luksusautotarjouksia, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet.

  Vuokraa auto Expedian kautta, ja voit valita nouto- ja palautuskohteen, haluamasi autotyypin ja tarvitsemasi lisävarusteet.

  Autonvuokraus edullisesti ja vaivattomasti!

  Oli kohteesi mikä tahansa ja matkustitpa minne hyvänsä, Expedia tekee kaikkensa löytääkseen autonvuokrausratkaisun, joka vastaa tarpeitasi.
  * Autonvuokraushinnat perustuvat pienen auton vuokraamiseen annettuina matkustuspäivinä. Kaikkiin hintoihin sisältyvät pakolliset verot, palvelumaksut ja vakuutukset. Lisävarusteisiin perustuvat maksut eivät sisälly hintoihin.