Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Muutosmaksuja ei veloiteta tiettyjen lentojen kohdalla. 

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Halvimmat lennot kohteeseen Zakynthos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Zakynthos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Zakynthos

Lennot Zakynthokselle

Kreikan länsipuolella sijaitsevalle Jooniansaariin kuuluvalle Zakynthoksen saarelle ei ole suoria reittilentoja Suomesta, mutta koska Zakynthos on monien muiden Kreikan saarien tapaan suosittu lomakohde, saaresta kiinnostuneiden kannattaa etsiä matkanjärjestäjien lentotarjouksia Zakynthokselle. Voit säästää lentohinnoissa myös varaamalla pakettimatkan Zakynthokselle Expedian kautta. Jos lennät muulloin kuin lomakaudella, Zakynthoksen saarelle voi lentää vuodenajasta riippuen yhdellä tai kahdella vaihdolla Keski-Euroopan kaupunkien ja Ateenan kautta.

Zakynthoksen kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä Kalamakin kaupunkia noin kuuden kilometrin päässä Zakynthoksen kaupungista. Lentoasemalta voi jatkaa kaupunkiin taksilla. Monet pakettimatkojen järjestäjät tarjoavat bussikuljetuksen lentoasemalta, ja saarella on myös toimivat paikallisbussiyhteydet. Jos haluat tutustua saareen oman aikataulusi mukaan, vuokraa auto Zakynthoksella Expedian kautta.

Zakynthos on Kreikan Jooniansaarten eteläisin saari, jonne on matkaa mantereelta 19 kilometriä. Saaren suosituimpia nähtävyyksiä ovat upeat rannat, meriluolat ja Navagion ranta laivanhylkyineen. Zakynthoksen saaren eteläosassa Laganasin rannalla pesii suojeltuja merikilpikonnia, joten osa rannoista on rauhoitettuja. Saarella on myös vesipuistoja ja pieni huvipuisto. Zakynthoksen kaupungista on lauttayhteys mantereelle Kylliniin ja lähellä sijaitsevalle Kefalonian saarelle.

Lentäminen Suomesta Zakynthokselle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja Zakynthoksen lentoasemalle, mutta monet matkanjärjestäjät tarjoavat lomakohteisiin pakettimatkoja ja edullisia lentoja. Pakettimatkat ovat usein helpoin ja halvin tapapäästä Kreikan suosittuihin lomakohteisiin lomakaudella. Suorilla lomalennoilla Zakynthokselle pääsee Suomesta noin neljässä tunnissa. Vuodenajasta riippuen voi olla mahdollista lentää Helsingistä Ateenan kautta Zakynthokselle, jolloin perille pääsee noin kuudessa ja puolessa tunnissa. Zakynthokselle voi lentää myös yhdellä tai kahdella vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin, Münchenin ja Ateenan kautta. Kun tutustut lentoihin, varaa samalla hotelli Zakynthoksella.

Kreikka on Schengen-alueeseen kuuluva EU-maa, ja Kreikkaan matkustavalla EU-maan kansalaisella on oltava voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Zakynthoksen lentoasemalle

Zakynthoksen kansainvälinen lentoasema sijaitsee saaren eteläosassa kuuden kilometrin päässä Zakynthoksen kaupungista ja on matkustajamäärältään Kreikan viidenneksi suurin. Lentoasemaa laajennettiin vuonna 2008 vastaamaan kasvavia liikennemääriä. Liikennöintiä rajoittaa kuitenkin se, että lentoasemalle ei yleensä saa lentää yöaikaan, sillä lentoreitit ylittävät lentoasemalta vain kilometrin päässä sijaitsevan Laganan rannan, jolla pesii suojeltuja merikilpikonnia.

Vuodenajasta riippuen voi olla mahdollista lentää Helsingistä Ateenan kautta Zakynthokselle. Zakynthoksen kansainvälisen lentoaseman ja Ateenan välillä on lentoja ympäri vuoden, ja kesäkaudella saarelle lennetään myös suoria lomalentoja monista Euroopan kaupungeista. Saari on ensisijaisesti kesäkohde, joten halpoja lentoja Zakynthokselle löytyy eniten kesäkaudella. Expedian sivustolla voit tutkia mahdollisimman monia eri lentovaihtoehtoja ja valita sitten lennon helposti hinnan tai keston mukaan.

Kun suunnittelet matkaa, on hyvä seurata ulkoministeriön matkustustiedotteita, joista saa ajankohtaisia tietoja kohdemaan tilanteesta. Lentoasemien käytäntöjä ja niiden mahdollisia muutoksia koskevat ajankohtaiset tiedot löytyvät lentoasemien omilta sivustoilta.

Lennot Zakynthokselle Frankfurtin ja Ateenan kautta

Lomakauden ulkopuolella Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja Zakynthoksen saarelle, mutta saarelle voi lentää kahdella vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin ja Ateenan kautta. Lentomatka Suomesta Zakynthokselle kestää tällöin välilaskujen pituudesta riippuen lyhimmillään noin 12 tuntia. Lento Helsinki-Vantaalta Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle kestää noin kolme tuntia. Lento Frankfurtista Ateenan Eleftherios Venizelosin kansainväliselle lentoasemalle on yhtä pitkä eli vajaat kolme tuntia. Lento Ateenasta Zakynthoksen saarelle on aikataulun mukaisesti noin tunnin mittainen. Varaa lennot Zakynthokselle helposti Expedian kautta.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Zakynthos
Kohdelentokentän IATA-koodi PYR