Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Mýkonos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Mýkonos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Mýkonos

Lennot Mýkonokselle

Kykladien saariryhmään kuuluva tarunhohtoinen Mýkonos on yksi Kreikan suosituimmista matkailukohteista. Mýkonokselle ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Helsingistä, mutta saarelle pääsee sujuvasti kahdella välilaskulla esimerkiksi Kööpenhaminan, Münchenin, Zürichin ja Ateenan kautta noin kymmenessä tunnissa. Voit tutustua lentovaihtoehtoihin helposti Expedian kautta ja varata samalla hotellin Mýkonokselta.

Mýkonoksen kansallinen lentoasema sijaitsee neljä kilometriä kaupungin keskustasta, ja matka kaupunkiin kestää vain kymmenen minuuttia. Lentoasemalta ei ole julkista liikenneyhteyttä kaupunkiin, eli vaihtoehtoina ovat taksimatka tai eri hotellien tarjoamat yksityiset minibussikuljetukset. Lomasesongin aikana lentoliikenne saarelle on erittäin vilkasta ja lentovaihtoehtoja on lukuisia, mutta sesongin ulkopuolella sekä lentoyhteydet että lentoaseman aukioloajat ovat rajallisempia. Liput busseihin on ostettava etukäteen. Voit myös nauttia saaren maisemista omaan tahtiisi vuokraamalla auton Mýkonokselta Expedian kautta.

Mýkonoksen saaristo on tarujen mukaan muodostunut Herkuleksen päihittämien jättiläisten kivettyneistä kehoista. Nauti kävelyretkestä halki Hóran kauniiden marmorikatujen ja kalkkiarkkitehtuurin tai tutustu kuvankauniisiin merimaisemiin mielenkiintoisessa Alefkántran kaupunginosassa, joka tunnetaan Mýkonoksen ”pikku-Venetsiana”. Matoyánni Streetiltä puolestaan löydät merkkimyymälöitä, idyllisiä kahviloita ja tyylikkäitä ravintoloita. Auringonpalvojille Mýkonos on todellinen paratiisi: saarilta löytyy Kreikan upeimpia rantoja, joista monissa juhliminen jatkuu aamusta iltaan. Vierailun arvoisia rantoja ovat esimerkiksi Paradise, Órnos, Psaroú sekä Platis Yalós.

Lentäminen Suomesta Mýkonokselle

Helsingistä ei ole suoria lentoja Mýkonokselle, mutta saarelle pääsee vaivattomasti kahdella välilaskulla esimerkiksi Münchenin ja Ateenan kautta. Voit myös säästää matkakustannuksissa varaamalla pakettimatkan Mýkonokselle Expedian avulla.

Mýkonos on osa Kreikkaa ja siten osa Euroopan unionia, eli Suomesta matkustavien henkilöiden on otettava mukaansa matkan ajan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Suurimmat luottokortit käyvät maksuvälineenä useimmissa paikoissa, ja pankkiautomaatteja löytyy myös riittävästi, eli suurta määrää käteistä ei tarvitse kantaa mukanaan.

Lennot Mýkonoksen lentoasemalle

Kansainvälinen reittiliikenne lentää Mýkonoksen lentoasemalle Chorassa, joka sijaitsee noin neljä kilometriä Mýkonoksen keskustasta kaakkoon. Erinomaisen sijainnin ansiosta siirtymäaika kaupungista lentoasemalle on vain noin kymmenen minuuttia. Aseman liikenteestä vastaa kesän sesonkiaikaan pääasiassa kansainvälisten yhtiöiden koneet, talvella puolestaan asemalle lentää kreikkalaiset yhtiöt, kuten esimerkiksi Aegean ja Olympic. Matkan kokonaiskesto Helsingistä Mýkonokselle on noin kymmenen tuntia. Erittäin suosittuna matkakohteena Mýkonos saa vuosittain jopa 350 000 vierailijaa, joten sekä lentoaseman että kaupungin palvelutarjonta on maailmanluokkaa. Expedian sivustolla voit vertailla eri lentoyhtiöiden tarjoamia reittejä ja varata lentoliput Mýkonokselle.

Lennot Mýkonokselle Münchenin ja Ateenan kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on päivittäin useita vuoroja Münchenin lentoasemalle, ja lentoaika on tyypillisesti noin kaksi ja puoli tuntia. Reittiä liikennöi esimerkiksi Finnair, SAS ja Lufthansa. Matkan toinen etappi Münchenin lentoasemalta Ateenan kansainväliselle lentoasemalle kestää samaan tapaan noin kaksi ja puoli tuntia. Matkan viimeinen etappi Mýkonoksen lentoasemalle kestää Ateenasta ainoastaan 40 minuuttia. Expedian hakukoneella voit hakea aikatauluusi ja budjettiisi sopivat lennot.

Lennot Mýkonokselle Frankfurtin ja Ateenan kautta

Helsinki-Vantaan ja Frankfurtin kansainvälisen lentoaseman välillä lennetään päivittäin useita vuoroja. Reittiä liikennöi esimerkiksi Finnair, Air Canada ja Lufthansa. Lento Helsingistä Frankfurtiin kestää vajaat kolme tuntia. Matkan toinen etappi Frankfurtin lentoasemalta Ateenan kansainväliselle lentoasemalle kestää noin 2 tuntia 45 minuuttia, ja viimeinen lento Ateenasta Mýkonokselle onkin vain 40 minuutin pituinen. Expedian avulla voit löytää itsellesi sopivimpia lentotarjouksia Mýkonokselle aikataulun ja hinnan mukaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Mýkonos

Kohdelentokenttä Mýkonoksen saaren kansallinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi JMK
Kohdekaupunki Mýkonos