Halvimmat lennot kohteeseen Piilaakso

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 196 € yhdensuuntaisille lennoille ja 532 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoja Silicon Valleystä

Halvat lennot Silicon Valleyhin

Silicon Valley, eli Piilaakso, tunnetaan kansainvälisesti korkeateknologian ja innovaation keskuksena, jossa lukuisat johtavat teknologia-alan yritykset ovat ottaneet ensiaskeleensa. Tämä start-up-yritysten ja insinöörien kansoittama keinotekoinen kaupunginosa on kiehtova ja innoittava matkakohde. Terävöitä mieltäsi kuuluisassa tietokonehistorian museossa tai inspiroidu opastetulla kierroksella Standfordin yliopistossa – koe erilainen San Franciscon loma ja varaa lennot Silicon Valleyhin.

Silicon Valley sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla Kalifornian osavaltiossa, San Franciscon eteläpuolella, San Josén kaupungin laitamilla. Koska Piilaakso on itsessään pelkkä kaupunginosa, sillä ei ole oma lentokenttää, vaan lennot Silicon Valleyhin hoituvat joko San Franciscon tai San Josén lentoasemille, kummalle vain liput suunnittelemanasi ajankohtana helpommin löytyvät.

Varaa halvat lennot Silicon Valleyhin oikeaan aikaan

Suosittuina kaupunkilomakohteina sekä San Franciscon että San Josén lennot ovat kalleimmillaan joulun ja uuden vuoden aikoihin, kun matkalaiset pakenevat viileitä säitä Kalifornian aurinkoon, sekä keskikesällä vilkkaimpaan kesäloma-aikaan. Halvat lennot Silicon Valleyhyn löytyvät siis todennäköisimmin syksyllä ja keväällä sekä helmi–maaliskuussa ja loka–marraskuussa.

Matkat Silicon Valleyhin kannattaa suunnitella ajoissa, sillä vaikka lentoja löytyy ympäri vuoden, ne ovat edullisimmillaan noin 53 päivää ennen lähtöä. Hotellit Silicon Valleystä eivät löydy yhtä vaivatta kuin lennot, sillä niitä ei itse Piilaaksossa ole, mutta sen ulkopuolelta kylläkin. Sekä San Franciscossa että San Joséssa on yösijoja joka lähtöön – jo heti Piilaakson naapurista Santa Clarasta löytyy useampia eri majoitusvaihtoehtoja. Voit säästää sekä vaivaa että rahaa varaamalla lennon ja hotellin yhteispakettina – ja loma teknologian Mekassa voi alkaa.

Lennot Silicon Valleyhin San Farnciscon kautta

San Franciscon kansainvälinen lentoasema on noin 40 kilometrin päässä Silicon Valleystä, mutta ajomatka taittuu noin puolessa tunnissa hyvien tieyhteyksien ansiosta. San Francisco on siis varsin varteenotettava vaihtoehto Silicon Valleyn lentoja varatessa, ja sinne löytyykin lentoja myös Suomesta käsin ympäri vuoden.

San Francisco, ja siten myös Piilaakso, sijaitsee noin 8 700 kilometrin päässä Suomesta, minkä vuoksi suorat lennot ovat harvassa. Lennot kuitenkin vaativat yleensä vain yhden, muutaman tunnin välilaskun, joka hoituu useimmiten suuren eurooppalaisen kaupungin, kuten Berliinin, kautta. Halvat lennot Silicon Valleyhin saattavat viedä kauemmaksi ja vaatia yöpymistä vaihtokaupungissa – kannattaa siis olla tarkkana ja laskea, kuinka paljon edullisemmalla lennolla oikeastaan säästääkään.

Lennot Silicon Valleyhin San Franciscon kautta kestävät välilaskuineen noin 15 tuntia. Lennolla tulee väistämättäkin siis nukuttua, joten pue mukavat vaatteet matkalle ja varaa riittävästi viihdettä laukkuun. Saavuttuasi perille, on autonvuokraus Silicon Valleyssä kannattava vaihtoehto – vaikka junia ja busseja lentokentältä Silicon Valleyhin kulkeekin, kestävät ne auttamatta vähintään puoltoista tuntia omatoimisen puolituntisen sijasta. Matkan voi taittaa nopeasti myös taksilla.

Silicon Valleyn lennot San Josén lentokentälle

Mineta San José International Airport sijaitsee vain parinkymmenen kilometrin päässä Silicon Valleystä, eikä sieltä hurauta autolla perille kuin noin 15 minuutissa ja julkisillakin vajaassa tunnissa. San Josésta kulkee Silicon Valleyn suuntaan paikallisbussilinja numero 10, joka lähtee lentokentän A-terminaalilta, ja vie Mountain View Stationin asemalle. Sieltä voit matkaa jatkaa Silicon Valleyhin tai hotellillesi joko junalla, metrolla tai vaihtobussilla.

Silicon Valleyn lennot San Joséhen ovat harvinaisempia kuin San Franciscon lennot, mutta kestävät yleensä yhtä kauan, eli noin 15–16 tuntia. Nekin vaativat vähintään yhden välilaskun esimerkiksi Frankfurtissa tai Lontoossa – useamman välilaskun vuorot ovat halvempia mutta kestävät usein 15 tunnin sijaan jopa kokonaisen vuorokauden.

Tietoa lennoista kohteeseen Piilaakso

Kohdelentokenttä San Franciscon kansainvälinen lentoasema)
Kohdelentokentän IATA-koodi SFO
Kohdekaupunki San Francisco

Suosittuja lentoja kohteeseen Piilaakso

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 196 € yhdensuuntaisille lennoille ja 532 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.