Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Sotši

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Sotši

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Sotši

Lennot Sotšiin

Unelmoitko lyhyestä lomasta Venäjän Rivieran suurimmassa lomakaupungissa? Suunnittele upea Sotšin-lomasi jo tänään. Ainoastaan Sotšin kaltaisessa monipuolisessa kaupungissa voit nauttia monista eri vesipuistoista ja tutustua Stalinin vanhaan kesäasuntoon. Sotšissa voit myös uida Mustanmeren lämpimissä vesissä. Nauti Sotšin arboretumin suihkulähteistä ja eksoottisista kasveista. Ota valokuvia kaukana taustalla erottuvista upeista Kaukasusvuorista. Tutustu urheilupaikkoihin, joissa monet maailman parhaimmista urheilijoista ovat harjoitelleet ja kilpailleet. Muista maistaa myös paikallisten leipomoiden valmistamaa syntisen makeaa churchkhelaa. Suosittelemme myös käymään kulttuurin ja vapaa-ajan rantapuistossa, Sotšin kansallispuistossa ja Sotšin historiallisessa museossa. Tutustu tarjouksiin vuokra-autoista Sotšin-matkaasi varten, jotta voit käydä lähellä sijaitsevan Krasnaja Poljanan kuuluisissa hiihtokeskuksissa. Jos haluat viettää seuraavan lomasi kuljeskellen kauniilla rantakaduilla, ihaillen jalokivin koristeltuja katedraaleja ja nauttien sileiden pikkukivien peittämistä rannoista, varaa halvat lennot Sotšiin Venäjälle Expedian kautta.

Varaa edulliset lentoliput jo tänään

Expedia on mullistanut halpojen Sotšin-lentojen markkinat. Hae verkkosivustomme matkustustyökalujen avulla lentolippuja haluamiesi matkustuspäivien ja lentoasemien perusteella. Tarjousten metsästäminen useilta eri verkkosivustoilta on nykyisin yhtä järkevää kuin turkishatun käyttö Sotšin helteillä. Ystäväsi, perheenjäsenesi ja matkakumppanisi vaikuttuvat varmasti siitä, miten nopeasti ja edullisesti onnistuit järjestämään upean lomamatkan.

Venäjälle matkustaminen

Nauti sujuvasta ja vaivattomasta matkanteosta varaamalla lennot Sotšin kansainväliselle lentoasemalle (AER). Onneksesi Expedia tarjoaa uskomattoman valikoiman halpoja lentolippuja tälle kätevälle lentokentälle. Tiedustele mahtavaa Venäjän-lomaa suunnitellessasi matkaneuvojiltamme tarjouksia edullisista Sotšin hotelleista lentoaseman lähettyviltä. Haluatko käydä myös muissa tunnetuissa Venäjän kaupungeissa tai viehättävissä pikkukylissä? Hyödynnä Expedian ainutlaatuiset lentotarjoukset ja lennä näihin kohteisiin Sotšista.

Säästä suuri summa Sotšin-lennoista

Miksi pinnistelisit ylellisen Sotšin-loman järjestämiseksi, kun voit varata Expedian all inclusive ‑paketin ja matkustaa roimasti halvemmalla? Varaat hetkessä Sotšin-lennot ja hotellin yhdellä edullisella pakettihinnalla. Expedia auttaa sinua joka vaiheessa vastaamalla matkaan liittyviin kysymyksiisi ja neuvomalla, miten voit tutustua edullisemmin huippunähtävyyksiin. Oletko valmis nauttimaan Sotšin auringosta, huveista ja kiehtovista nähtävyyksistä? Varaa uskomattoman edulliset Sotšin-lomatarjoukset Expedia.fi-sivustolta vielä kun voit.

Tietoa lennoista kohteeseen Sotši

Kohdelentokenttä Sotšin kansainvälinen lentokenttä
Kohdelentokentän IATA-koodi AER
Kohdekaupunki Sotši