Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Matkusta Expedian kanssa

Lennot

Hae halvat lennot

Lento 2
Peruuta lento-osio
+ Lisää toinen lento
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Säästä aikaa ja rahaa varaamalla lennot ja hotelli yhdessä.

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Lisävalinnat

Säästä aikaa ja rahaa varaamalla lennot ja hotelli yhdessä.

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Hae lomamatkoja – Lennot + hotelli ja muut matkapaketit
Kuljettajan ikää koskevat lisätiedot

Hyödynnä yhdistelmäsäästöt varaamalla meiltä*

Täytä alla olevan korostetun kentän {0} tiedot. Päivämäärämuodon on oltava {0}. Päivien tulee olla välillä {0}–{1}. Sisäänkirjautumispäiväsi tulee olla {0} tai sen jälkeen. Päivän tulee olla ennen {0}. Päivän tulee olla {0} tai sen jälkeen. Päivien tulee olla vähintään {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Päivät voivat olla korkeintaan {0} päivän päässä toisistaan. Valitse kohde, joka ei ole sama kuin lähtöpaikka. Voimme varata matkan vain 1–{0} matkustajalle. Muuta hakusi matkustajamäärää. Anna lasten iät alla. Jokaista sylissä matkustavaa vauvaa kohden tulee olla yli 12-vuotias seuralainen. Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias voidaksesi matkustaa yksin. Muuten sinun tulee matkustaa vähintään 16-vuotiaan seurassa Alle {0}-vuotiaat lapset eivät voi matkustaa yksin, vaan heidän mukanaan tulee olla yli {1}-vuotias henkilö. Lapsi ei voi matkustaa yksin. Osittaisten sisään- ja uloskirjautumispäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Osittaisten nouto- ja palautuspäivien on oltava saapumis- ja lähtöpäiviesi sisällä. Tarkista päivämäärät. Palautusajan tulee olla vähintään 2 tuntia noutoajan jälkeen. Varmista, että noutoaika on {0} tuntia tämänhetkisen ajan jälkeen. Anna paikka, josta olet lentämässä matkalla {0}. Anna paikka, johon olet lentämässä matkalla {0}. Anna matkan {0} päivä tässä muodossa: {1}. Anna paikka, josta olet lentämässä. Anna paikka, johon olet lentämässä. Anna lähtöpäiväsi tässä muodossa: {0}. Anna paluupäiväsi tässä muodossa: {0}. Lähtöpäivän tulee olla edellisen lähtöpäivän jälkeen. Korjaa lähtöpäivä(t). Valitse lähtöasema annetuista vaihtoehdoista. Valitse kohdeasema annetuista vaihtoehdoista. Junan alennuskorttien määrä ei voi ylittää matkustajien määrää Anna junan alennuskortin tyyppi. Paluupäivän ja -ajan on oltava lähtöpäivän ja -ajan jälkeen. Anna nuorten iät alla. Anna eläkeläisten iät alla. Alla kuljettajan ikä alla. Kuljettajan tulee olla 18–99-vuotias. Joitain BahnCards-korttejasi ei voi käyttää yhdessä. Ota huomioon, että kaikissa huoneissa tulee olla yhtä monta aikuista. Jos tarvitset apua varauksesi tekemisessä, soita meille numeroon 1-866-253-7204. Voimme varata vain yhden huoneen, jos varauksessa on mukana lapsia. Jos tarvitset apua varauksesi tekemisessä, soita meille numeroon 1-866-253-7204. Valitse lähtöasema Valitse kohdeasema Valitse oikea lähtöpäivä. Valitse oikea paluupäivä. Anna lapsimatkustajien iät Anna nuorten matkustajien iät Anna eläkeläismatkustajien iät. Valitse eri kohdeasema kuin lähtöasema Anna 1–{0} matkustajan tiedot Tämä reitti ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lähtölennon on oltava vähintään 2 tuntia saapumislennon jälkeen.
  • Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta
  • Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lomamatkat suosituimpiin kohteisiin

Löydä halvat lennot osoitteessa Expedia.fi

Expedia auttaa sinua löytämään parhaat halvat lennot valitsemaasi kohteeseen! Minne tahansa sinun täytyykään lentää, koskaan ei ole ollut helpompaa varata halpoja lentoja Expedian kautta. Etsitpä sitten halpalentoyhtiöiden edullisia lentoja tai hieman ylellisempiä ja parhaiten sinulle sopivia lentoja, Expedia auttaa löytämään juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Teemme yhteistyötä niin halpalentoyhtiöiden kuin maailman tunnetuimpien lentoyhtiöiden kanssa varmistaaksemme, että pystymme tarjoamaan halvimmat lennot aina economy-luokan lennoista aina business- ja ykkösluokkaan asti. Expedian sivuilla voit itse luoda matkasi ja valita itsellesi sopivan lentoyhtiön, lentoajan ja lentokentän.

Etsi ajan tasalla olevia lentotarjouksia

Sivustollamme saat reaaliaikaista tietoa lentoajoista ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa varmistaaksemme halvimmat mahdolliset lentohinnat. Joten olipa etsimäsi lento sitten halpalentoyhtiön lento Espanjaan tai ykkösluokan lentoliput New Yorkiin, me voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle. Nämä edulliset lentohinnat ovat halvimmat mahdolliset ja ne myydään loppuun nopeasti, joten muista tarkistaa Expedian sivuilta parhaat tarjoukset päivittäin. Mikäli lennät usein, sinun kannattaa avata tili, jotta voit varata halvat lennot kauttamme entistäkin helpommin.

Halvat lennot Expedian kautta

Saat hakutuloksistamme kaikki tarvitsemasi tiedot voidaksesi varata lentoliput nopeasti. Voit etsiä ja lajitella hakutulokset mieltymystesi mukaisesti ja valita itsellesi sopivat lentoajat, hinnat ja lentokentät. Koska teemme yhteistyötä maailman suurimpien lentoyhtiöiden kanssa voimme tarjota asiakkaillemme erikoistarjouksia, alennusmyyntejä ja loistavia diilejä, joita et saa muualta.

Expedian lentohausta saat kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat

Kun varaat kotimaan tai kansainväliset lennot Expedian kautta, me teemme parhaamme sen varmistamiseksi, että saat parhaat mahdolliset saatavilla olevat tarjoukset johtavien lentoyhtiöiden lennoista.

Säästä enemmän ostamalla lentoliput ja hotelli samalla kertaa

Mikset yhdistäisi lentolippuja hotellimajoitukseen ja hyödyntäisi vieläkin suurempia säästöjä? Sinun tarvitsee vain valita haluamasi halvoista lentokohteista ja varata sitten hotelli suuresta laatuhotelliemme valikoimasta saadaksesi parhaat säästöt matkasi varaamisessa. Varasitpa sitten viime hetken lentoja tai matkaa monta kuukautta etukäteen, voit hyödyntää pakettihinnat säästääksesi vieläkin enemmän. Voit tutustua lento ja hotelli yhdistelmiin täällä.